Wilujeng Sumping Di Website Bewara Jabar

Berita Harian Seputar Jawa Barat

SMPN 1 BUKIT BUNGUR Majalengka Silaturahim di Sawah

  • 436 views
  • 1 comments

Majalengka bewarajabar.com -  Ustad Sarip H salah saurang warga desa Margasari kec.Buahbatu Kod.Bandung, keurngayakeun silaturrahiim jeung babaturan sakola tempatna di sawah  blok Cilimus Desa Wanahayu kecamatan maja kabupaten Majalengka.

Dina ieu silaturahim ( Reuunian) ngariung balakecrakan silih obrolkeun  ngeunaan kahirupan baheula jeung ayeuna,  masing masing nerangkeun pangalaman sanggeusna kaluar ti SMP taun 84/85, kiwari tepung deui geus karolot masing masing boga kulawarga.

Dina ieu silaturahim,     nu di tanya teh  lain harta imah   atawa gawe tapi nu ditanyakeun teh iwal ti  boga sabaraha budak jeung geus sabaraha kali kawin ma'lum baheulana tukang hareureuy.  Dina riungan  majar teh  mun teu heureuy teh asa teu puguh cenah, jeung ku ayana ieu riungan teh asa balik deui ka jaman keur sakola  puluhan taun nu katukang.

Ieu silatu rahim ngahaja  diayakeunana  di sawah. Jadi dina nerangkeun teh bari nuduhkeun tempat nu kungsi kaalaman ku masing masing. (Ust)

 

Komentar
  • Dasti
  • 10 bulan yang lalu

Alhamdulillah. Ku alpukahna ustad Syarif urang tiasa kempel,sosonoan,gogonjakan asa jadi budsk deui bari balakecrakan neda sareng sagala aya.,di sawahna bari wangsulna angkaribung rebo ku babawaan minangka oleh-oleh. Baarokalloh pa ustad. Pamugi urang tiasa kempel ngariung deui dina kaayaan sehat walafiat.Aamiin..

Nama
Email
Komentar
Masukkan Angka berikut
Jika Anda pernah memberikan komentar sebelumnya di Bewara Jabar, maka sebaiknya Anda menggunakan email yang sama dengan sebelumnya supaya Anda tidak harus melakukan verifikasi kembali.
Jika Anda belum pernah sebelumnya memberikan komentar, maka komentar Anda akan langsung muncul jika Anda sudah melakukan verifikasi. Proses verifikasi sangatlah mudah, Anda cukup meng-klik link yang kami kirim ke email Anda.
Email Anda tidak akan dimunculkan jika komentar Anda disetujui.
jasa pembuatan website murah
©2017 Bewara Jabar All right reserved
Kriminalitas Siber di Dunia Perbankan Perlu Diwaspadai    |    Melalui t-money, bank bjb syariah Lawan Kasus Korupsi    |    Perkokoh Ekonomi Warga via Kredit UMKM bank bjb    |    bank bjb Berkomitmen Dukung Literasi Nasional    |    Hadapi Tantangan 2019 dan Sejumlah Isu, bjb Praktikan Spirit Digitalisasi    |