Milangkala ka 42 SMK PGRI Subang Direuah reuah ku Saniskara Kagiatan

  • 107 views
  • 0 comments

Subang, bewarajabar.com - Wakil Bupati Subang Agus Masykur Rosyadi S,Si., MM ngaluuhan kagiatan ngareuah reuah milangkala ka 42 SMK PGRI Subang, lumangsung di pakarangan lapang upacara SMK PGRI Subang, Kemis (22/1/2019) nu kaliwat.

Acara diluuhan oge ku Kepala Dinas Pendidikan Provinsi Jawa Barat, Kepala Cabang Dinas Wilayah IV Dinas Jawa Barat, Ketua PGRI Kab. Subang, Kepala SMK PGRI Sa Kabupaten Subang, sakumna guru katut siswa siswi SMK PGRI Subang.

Dina biantarana Agus Masykur miharep ku dilaksanakeunna eta kagiatan sumanget siswa siswi bisa terus ngaronjat turta nyiptakeun hal anyar atawa inovasi di satiap jurusanna, turta kudu bisa aya mangpaatna ka masarakat. Turta diharepkeun siswa siswi ti PGRI eta leuwih loba sarta ngamotivasi diajar pikeun masarakat di Kab Subang.

“Dina umurna nu ka 42 taun, SMK PGRI Subang kudu leuwih maju tur mekar, tangtuna eksistensina di Kab Subang dibutuhkeun pisan ku masarakat, lantaran dunia lapangan pekerjaan kiwari numuwuhkeun jalma jalma nu ahli dina bidangna utamana dina bidang jurusan nu aya di ieu sakola,” ceuk Agus Masykur.


Ku kituna, Agus Masykur umajak pikeun babarengan ngawangun Kabupaten Subang saluyu jeung program kerja Bupati Katut Wakil Bupati Subang nu boga karep ngajadikeun Kabupaten Subang Jawara (Subang Jaya, Subang Sejahtera tur Subang Juara), salah sahijina ku ngalaksanakeun program tina visi Subang Jawara nu geus laksana nyaeta Subang bersih bersih. “Hayu urang babarengan ngabiasakeun hirup bersih di sakola turta di satiap kelas sewang sewangan,” pokna.


Dina eta kasempetan Agus Masykur narima layang pangajen ti Kepala SMK PGRI Subang hasil karya seni ti siswa siswi turta diteruskeun nempoan stand pameran kejurusan SMK PGRI Subang dibarengan ku Kepala SMK PGRI Subang, katut Ketua PGRI Subang. Dina satiap nempoan stand, Agus Masykur ngobrol jeung siswa siswi tiap jurusan, turta ngaapresiasi kana kaahlianna dina bidang jurusan sewang sewangan.

“Kuring ngaharepkeun eta kaahlian bisa jadi bekel sanggeus lulus ti sakola turta kudu bisa ditumuwuhkeun di lapangan kerja sarta jadi modal husus dina nyiptakeun lapangan kerja,” tandes Agus Masykur nu harita teu poho ngasaan kadaharan nu geus disadiakeun ku siswa siswi ti Program Kompetensi Keahlian Perhotelan.

Anapon nu ditampilkeun dina stand nyaeta karya karya panghadena tina hasil lomba jurusan ti sewang sewang jurusan, diantarana bidang kejurusan otomotif, seni lukis, tata busana, program kompetensi keahlian perhotelan sarta kejurusan sejenna.

Mungkas acara ditutup ku hiburan musik bintang tamu Putri Jamila pemenang bintang pantura 5. AMAT   ) 

Komentar
Nama
Email
Komentar
Masukkan Angka berikut
Jika Anda pernah memberikan komentar sebelumnya di Bewara Jabar, maka sebaiknya Anda menggunakan email yang sama dengan sebelumnya supaya Anda tidak harus melakukan verifikasi kembali.
Jika Anda belum pernah sebelumnya memberikan komentar, maka komentar Anda akan langsung muncul jika Anda sudah melakukan verifikasi. Proses verifikasi sangatlah mudah, Anda cukup meng-klik link yang kami kirim ke email Anda.
Email Anda tidak akan dimunculkan jika komentar Anda disetujui.
jasa pembuatan website murah
©2017 Bewara Jabar All right reserved
Kriminalitas Siber di Dunia Perbankan Perlu Diwaspadai    |    Melalui t-money, bank bjb syariah Lawan Kasus Korupsi    |    Perkokoh Ekonomi Warga via Kredit UMKM bank bjb    |    bank bjb Berkomitmen Dukung Literasi Nasional    |    Hadapi Tantangan 2019 dan Sejumlah Isu, bjb Praktikan Spirit Digitalisasi    |