KALANG SUNDA SUMEDANG LARANG

  • 931 views
  • 1 comments

 RUKUN WARGI SUMEDANG

sareng

YAYASAN PANGERAN SUMEDANG

DINA RARAGA NGARIAKEUN 1 SYAWAL 1438 H

 

Satemenna aya dua paguyuban anu resmi saluyu jeung Badan Hukum NKRI, ieu dua paguyuban téh taya lian: Rukun Wargi Sumedang (RWS) jeung Yayasan Pangéran Sumedang (YPS).

Dua paguyuban ieu, dina dinten Ahad 23 Juli 2017 geus ngalaksanakeun HALAL BIL HALAL dina raraga Silaturahmi Idul Fitri 1438 H nu diayakeun di Gedong Nagara, Karaton Srimanganti Sumedang, Sumesng. Ieu calagara diluuhan ku sakumna réngréngan pamongpraja YPS jeung RWS kaasup wawakil ti 14 cabang RWS ti sakuliah Nusantara, ogé turunan, réréhan terah Kaaraton Sumedang Larang salaku panerus Karajaan Pajajaran.  Sawadina itu calagara ogé diluuhan ku Wawakil Gubernur Jabar, sarta inohong Sunda séjéna kayaning ti Majelis Adat Sunda (MAS) sarta Sawala Kandaga Kalang Sunda (SKKS).

Komentar
  • R.Adang Rachmat
  • 1 tahun yang lalu

Wilujeng kasadaya para wargi Rukun Wargi Sumedang sinareng Yayasan Pangeran Sumedang, mugia runtut raut sauyunan dina ngawangun Karaton Sumedanglarang, ngajadikeun Sumedang Puser Budaya, tandang makalangan dina ngawujudkeun Pajajaran jaya.

Nama
Email
Komentar
Masukkan Angka berikut
Jika Anda pernah memberikan komentar sebelumnya di Bewara Jabar, maka sebaiknya Anda menggunakan email yang sama dengan sebelumnya supaya Anda tidak harus melakukan verifikasi kembali.
Jika Anda belum pernah sebelumnya memberikan komentar, maka komentar Anda akan langsung muncul jika Anda sudah melakukan verifikasi. Proses verifikasi sangatlah mudah, Anda cukup meng-klik link yang kami kirim ke email Anda.
Email Anda tidak akan dimunculkan jika komentar Anda disetujui.
jasa pembuatan website murah
©2017 Bewara Jabar All right reserved
Kriminalitas Siber di Dunia Perbankan Perlu Diwaspadai    |    Melalui t-money, bank bjb syariah Lawan Kasus Korupsi    |    Perkokoh Ekonomi Warga via Kredit UMKM bank bjb    |    bank bjb Berkomitmen Dukung Literasi Nasional    |    Hadapi Tantangan 2019 dan Sejumlah Isu, bjb Praktikan Spirit Digitalisasi    |