Aliansi Kades Curhat ke Panwaslu

  • 186 views
  • 0 comments

Ciamis,bewarajabar.com - Aliansi Kuwu katut Perangkat Desa Kabupaten Ciamis ngajorag Kantor Panwaslu Ciamis di Jalan KH Ahmad Dahlan, sawatara waktu katukang. Maranehna curhat ngeunaan dampak aturan kalibetna kepala desa dina Pilkada 2018.Saperti kagiatan masarakat nu diluuhan calon bupati/wakil bupati, kades teu wani hadir lantaran sieun disangka kalibet politik praktis. Sedengkeun maranehna diondang ku warga salaku tokoh.

“Kuring jadi dilematis. Ku kituna datang pikeun menta penjelasan ti Panwas sangkan nyaho aturan nu mana nu meunang jeung nu henteu sangkan henteu ngarumpak aturan,” ceuk Kepala Desa Pamokolan Kecamatan Cihaurbeuti Aon Nurhakim.Aom nembrakkeun, masarakat mindeng nyangka kateuhadiranna dina acara nu dilaksanakeun salaku tanda yen manehna golput.Koordinator Aliansi Kuwu jeung Perangkat Desa Kabupaten Ciamis Mohamad Abdul Haris nandeskeun sarwa salah nitenan Pilkada. “Padahal sarua dituntut pikeun ngaronjatkeun partisipasi masarakat. Ngan, kades-kades ngarasa kabeungkeut dina ngalaksanakeun tugas,” pokna. ( asep)

Komentar
Nama
Email
Komentar
Masukkan Angka berikut
Jika Anda pernah memberikan komentar sebelumnya di Bewara Jabar, maka sebaiknya Anda menggunakan email yang sama dengan sebelumnya supaya Anda tidak harus melakukan verifikasi kembali.
Jika Anda belum pernah sebelumnya memberikan komentar, maka komentar Anda akan langsung muncul jika Anda sudah melakukan verifikasi. Proses verifikasi sangatlah mudah, Anda cukup meng-klik link yang kami kirim ke email Anda.
Email Anda tidak akan dimunculkan jika komentar Anda disetujui.
jasa pembuatan website murah
©2017 Bewara Jabar All right reserved
Kriminalitas Siber di Dunia Perbankan Perlu Diwaspadai    |    Melalui t-money, bank bjb syariah Lawan Kasus Korupsi    |    Perkokoh Ekonomi Warga via Kredit UMKM bank bjb    |    bank bjb Berkomitmen Dukung Literasi Nasional    |    Hadapi Tantangan 2019 dan Sejumlah Isu, bjb Praktikan Spirit Digitalisasi    |